Ελκυστικά Newsletters

Απευθυνθείτε στους πελάτες σας με τον καλύτερο τρόπο ώστε να έχουν πάντα στο νου τους την επιχείρηση σας. Το marketing είναι ένας κλάδος που απαιτεί αρκετό χρόνο ενασχόλησης και πόρους που μπορεί να μην διαθέτετε. Με τον 5-βημάτων wizard, δημιουργήστε όμορφα, σύγχρονα και στοχευμένα newsletters ή φυλλάδια ενημέρωσης των πελατών σας σχετικά με τα εταιρικά νέα, τις προσφορές και τις προωθητικές καμπάνιες που κατά καιρούς βρίσκονται σε ισχύ. Επιπρόσθετα μπορείτε να παρέχετε υπενθυμίσεις σχετικά με προιόντα τα οποία οι πελάτες σας διατηρούν σε wish list ή έχουν ξεχάσει στο καλάθι αγορών χωρίς να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Προσκαλέστε τους πελάτες σας να εγγραφούν

Προσκαλέστε τους πελάτες και τους επισκέπτες σας να εγγραφούν στην mailing list της εταιρείας σας. Η εκπαίδευση και η σωστή πληροφόρηση δελεάζουν με τον σωστό τρόπο τους πελάτες σας ώστε να αυξήσουν την αφοσίωση τους απέναντι στην επιχείριση σας.

Κουπόνια: To απόλυτο δώρο

Τα ηλεκτρονικά κουπόνια αποκτούν καινούριο νόημα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Στείλτε τα μαζικά ή προσωποιημένα με newsletters. Χρησιμοποιείστε τα για να αναδείξετε νέα προϊόντα ή για να πουλήσετε τα παλιά. Προσφέρετε εκπτώσεις αξιακές ή ποσοστιαίες σε ομάδες προϊόντων ή μεμονωμένα προϊόντα. Τα κουπόνια έχουν μεγάλη απήχηση στον αγοραστή που "χτενίζει" την αγορά για να βρει την καλύτερη ευκαιρία και πρόταση όπως επίσης "καλομαθαίνουν" και επιβραβεύουν τον πιστό αγοραστή.

Προσωποποιημένες Κάρτες Δώρων

Η Δωροκάρτα είναι το τέλειο εργαλείο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δωροκάρτες για προσωπική τους χρήση ή σαν δώρο για την οικογένεια και τους φίλους τους. Αυτό βοηθάει στην δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου με αντίκρυσμα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Δέλεαρ με προωθητικές ενέργειες και κίνητρα

Η πιο τρελή ιδέα μπορεί κάποιες φορές να αποφέρει τα καλύτερα διαφημιστικά αποτελέσματα οπότε μην φοβηθείτε να είστε δημιουργικοί με τις προωθητικές ενέργειες και τα κίνητρα που οργανώνετε και δίνετε. Ένας διαγωνισμός ή μια προωθητική ενέργεια μπορεί να προβληθεί μέσα από ένα banner στην αρχική σας σελίδα, από ένα Carousel ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;